Katrinedalsgatan 15
504 51 Borås
033-23 97 40
033-785 00 52
info@streamcode.se
support@streamcode.se
WEBBSÄNDNINGAR
Webbsändningar och webbseminarier

Vi har gjort mängder av webbsändningar och webbseminarier och vill gärna producera er nästa livesändning.

Ring oss på 033 – 23 97 40 för en diskussion och snabb offert, eller skicka ett mail info@streamsweden.com.

Om du vill hantera din egen webbsändning, kontakta oss så hjälper vi till att sätta upp ett system som är kopplat till vår mediaplattform. Vi erbjuder även utbildning för att hantera grejerna.


Företagssändningar

De flesta företagssändningar betyder oftast ett ganska omfattande projekt. Vi har producerat många webbsändningar och webbseminarier för företag och vi tycker det är viktigt att användarna får en positiv upplevelse.

Företagssändningar innehåller ofta dokument och länkar, vår plattform Stream Connect tillåter integrering av sådana dokument i sändningen.


Webbsändningar Live

Våra webbsändningar är anpassade för att hantera riktigt stora evenemang. Det betyder inte att vi inte gör en massa mindre saker, men stora händelser är de som verkligen utnyttjar tekniken.

Vår senaste videospelare tillåter användaren att välja kameravyn medan ljudet fortfarande är synkroniserat.


Brandade minisajter

Vårt webbutsändningsverktyg tillåter minisajter att konfigureras snabbt och enkelt. Dessa minisajter kan samla så mycket eller så lite information från användaren som krävs.

Om det behövs en mer omfattande anpassning kan våra utvecklare använda sin erfarenhet och kunskap för att leverera högkvalitativa produkter med snäva tidsramar.


Virtuella evenemang

StreamSweden tillhandhåller ett utmärkt verktyg för virtuella evenemang, den viktigaste komponenten på dessa evenemang är att användare ska kunna mötas och kommunicera enskilt samtidigt som sändningen pågår.


Webbplatsintegrering

Den mest enkla integreringen är att förse användarna med länken till webbsändningen, men webbsändningar och webbseminarier kan även inkluderas lätt inom en webbplats via en iframe.

För mer avancerade integrationer av flera webbsändningar, låter vår API din webbplats ta in all metadata och multimedia automatiskt.


Webbsändningens kvalitet

Det är enkelt att tro att mindre webbsändningar inte kräver samma kvalitet som en större sändning, men medans webbkameror nu för tiden ger bra kvalité och är kostnadseffektiva så tror vi ändå det inte finns någon genväg för att få den bästa kvalitéten. Det är därför vi använder ett komplett HD-sändningssystem.

Du och dina användare kommer märka skillnaden.


Webbsändningsrapporter

1. Använd vårt Publicitetsverktyg för att marknadsföra ditt evenemang.

2. Design: Utvecklingen av olika formulär för att få den informationen du behöver av dina användare.

3. Feedback: en detaljerad rapport om vem som kollade, vart de kommer ifrån och deras kontaktuppgifter.