Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
033-23 97 40
033-785 00 52
info@streamcode.se
support@streamcode.se

Vår mediaplattform får pris igen

Vår mediaplattform får pris igen

StreamUK är vinnare i årets Business Excellence Awards. StreamSweden är StreamUK:s samarbetspartner i Sverige och vi erbjuder denna prisbelönade mediaplattform.

StreamUK har just tillkännagivits som vinnare för * Bästa mediaplattform -UK * i årets Business Excellence Awards. Detta följer ett lysande år för vår verksamhet, sovaldi där vi har sett betydande tillväxt inom idrottssektorn.

Vår Mediaplattform genomgick en noggrann granskning och bedömningsprocess genom att den jämfördes med andra populära mediaplattformar. Vi vann tack vare smarta tilläggsfunktioner som förbättrar företags användande av online video, store samt genom vår tillförlitliga infrastruktur.

2015 Business Excellence Awards handlar om att identifiera och hedra de mest respekterade företagen som de samtidigt vill belöna för prestation, case framgång, innovation och etik inom det internationella näringslivet.

Vill ni veta mer om hur vår video plattform kan hjälpa ditt företag att fungera bättre? Vi vill gärna hjälpa er med ert företag.

Kontakta oss:
E-post: info@streamsweden.com
Telefonnummer: 033-239740